SKADE

Spørsmål og svar

Hvilken dekning trenger jeg?

Vi anbefaler at du velger premium for nye biler av høy verdi, eller biler som du har et tett forhold til. For biler av lavere verdi kan du vurdere kasko eller delkasko. Ansvarsforsikring er kanskje ofte fristende på grunn av den lave prisen, men når ulykken er ute vil du sannsynligvis angre på valget. Våre rådgivere vil hjelpe deg å velge rett forsikring. Ta kontakt!

Hvordan kalkuleres min pris?

Slik som med alle forsikringsprodukter fra alle forsikringsselskap kalkuleres våre tilbud basert på risiko. Det betyr at en ung fører med lite erfaring vil måtte betale mer enn en eldre fører med mer erfaring. Over tid vil din skadehistorikk påvirke prisen på din forsikring. Det lønner seg altså å kjøre pent.

Hvordan kan jeg be om tilbud?

Vi har gjort det veldig enkelt å be om tilbud. Du kan enten ta kontakt med oss direkte på telefon 480 29 999 eller be om tilbud over internett. Bla til toppen av denne siden for å bruke vår interaktive chat, eller trykk her for å be om tilbud på en rekke forsikringsprodukter.

Hva trenger jeg for å be om tilbud?

Å be om tilbud, enten på nett, over telefon, eller i egen person med en av våre forsikringsrådgivere, krever grunnleggende informasjon om deg og din bil. For å slippe å legge inn informasjon kan du enkelt og greit laste opp din nåværende forsikringsavtale på nett. Den vil nemlig inneholde alt vi trenger for å gi deg et best mulig tilbud.

Er deres forsikringer like gode som den jeg har?

Alfa tilbyr forsikringer av samme kvalitet og dekning som andre forsikringsselskaper, men som regel til en lavere pris. Våre rådgivere setter seg ned med deg for å vurdere hvilken forsikringsdekning du trenger. Som kunde hos oss vil du alltid ha din rådgiver klar til å svare på spørsmål. Dermed er det slutt på å sitte i telefonkø for å nå en person på kundeservice som ikke kjenner deg eller din situasjon.

Samle dine forsikringer hos oss og spar penger

Vi tilbyr de fleste forsikringsprodukter. Når du samler forsikringene dine hos oss skaffer vi deg et enda bedre tilbud.

Alfa Forsikring

Industriveien 3
9325 Bardufoss

Telefon: 480 29 999

Juridisk

Personvernerklæring
Bruk av informasjonskapsler

Alfa Forsikring AS. Foretaksregisteret. Org. nr. 999 046 789