Kontaktinformasjon
Alfa Forsikring AS
Industriveien 3 , 9325 Bardufoss
kundeservice@alfa-forsikring.no
+ 47 415 29 999
Følg oss

Hvorfor Alfa Forsikring?

Å kjøpe ny forsikring skal ikke være vanskelig – og forsikringen bør være enkel å forstå. Men slik er det ikke alltid. Vi i Alfa Forsikring har forsøkt å gjøre det så enkelt for deg som mulig. Alt du trenger å gjøre er å gi oss din mail eller ditt telefonnummer, så fikser en av våre rådgivere resten.

Her er fire andre grunner til at du bør vurdere Alfa Forsikring:

 

 

Din personlige rådgiver

Vi er din viktigste sparringspartner på dine forsikringer, og vi ønsker å yte deg bransjens beste service. Vi er aldri mer enn en mail, telefon eller en chat unna dersom du lurer på noe.

Smidige skadeoppgjør

På vårt kundesenter tar vi ære i å behandle skadesaker raskt og smidig. Du kan melde en skade elektronisk på «Meld Skade»-knappen øverst til høyre. Du kan selvsagt også ringe oss eller sende mail.

Vi hjelper deg – Alltid!

Er det noe du lurer på? Vil du endre forsikringene dine? Ønsker du å få et tilbud av oss? Har du spørsmål om en faktura eller betaling? Ta kontakt med oss på mail, telefon eller chat.

Min side og Meld skade

Som kunde i Alfa Forsikring får du tilgang til alle dine forsikringer, dokumenter og din kundehistorikk ved å logge deg inn på Mine Sider. Her kan du også melde inn skade om du har hatt en ulykke.

Jo flere forsikringer du samler hos oss, jo billigere blir det. Vi hjelper deg med å finne riktig forsikring. Kontakt oss i dag, eller gi oss ditt telefonnummer eller mail, så fikser vi resten.