Kontaktinformasjon
Alfa Forsikring AS
Industriveien 3 , 9325 Bardufoss
kundeservice@alfa-forsikring.no
+ 47 415 29 999
Følg oss

Om Alfa Forsikring

Alfa Forsikring er den moderne forsikringsformidleren som ser deg. Vi har gjennom mange år i bransjen sett hvor enkelt det er å bli for «stor» og samtidig bare bruke systemer og historiske data for å finne de riktige kundene og produktene.

Vårt mål er å forstå hvilke behov du har, og vi ønsker og kunne gi deg personlig oppfølging og skikkelig service. Og da trenger vi å bli kjent med deg som kunde. Vi bruker ledende nettløsninger for å gjøre det raskt og enkelt for deg å bli kunde hos oss, men har samtidig stort fokus på den klassiske forsikringssamtalen. Der vi sammen finner de beste løsningene for deg. Vår kombinasjon av teknologi og menneskelig kontakt gjør at vi treffer bedre på pris og kvalitet, noe vi tror kommer deg som kunde til gode.

Alfa forsikring ønsker også å legge til rette for at du som kunde skal få en fast rådgiver du alltid kan forholde deg til. Dette vil skape tillit, og gjøre det enklere for oss å bli ordentlig kjent med deg og dine behov. Vi vil alltid strebe etter å gi deg gode produkter til rett pris. Alfa Forsikring skal levere en god kundeopplevelse, enten det gjelder skadeoppgjør eller kundeoppfølging.

Vi kommer til å kombinere oppsøkende virksomhet med et referanse-program som vi har døpt Alfa Club. Der kan du som kunde tjene penger på å formidle venner, familie eller kontakter til Alfa Forsikring. Dette verktøyet gir oss flere øyne som kan bidra til at vi får kunder som har riktig risiko-profil. Alt vi bygger sammen er derfor avhengig av gjensidig tillit, og skal lønne seg for begge parter.

Grunnleggerne av Alfa Forsikring har rundt 60 års samlet erfaring i bransjen, og det er denne erfaringen som legges til grunn for at vi nå etablerer Alfa som den moderne forsikrings-formidleren. Hvis du vil være med på laget vårt og liker vår filosofi, så inviteres du herved med. Det kan veldig fort lønne seg …